ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – 27 juli

Astrid · 26 Jul 2018
Uppdaterad 18 Jul 2018

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april) Väduren är just nu i behov av att kunna koncentrera sig lite extra. Du behöver stå med båda fötterna på jorden.

Oxen (21 april – 21 maj) Du kan behöva bemöda dig lite extra i dag. Någon står dig närmare än på länge.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni) Många tvillingar känner sig öppna för det mesta. Se till att ta tillvara på tiden och ha roligt.

Kräftan (22 juni – 23 juli)Något riskerar att gå snett inom en snar framtid. Se till att kommunicera med personer i din närhet för att undvika missförstånd.

Lejonet (24 juli – 23 augusti) Du prioriterar nu egna privata intressen. Kontroverser kan lätt uppstå.

Jungfrun (24 augusti – 23 september) Dagen är väl vald för problemlösning och knytande av nya kontakter. Kanske borde du ge andra lite större spelrum.

Vågen (24 september – 23 oktober) Ditt självförtroende är gott. Du är klar i tanken och kan ta viktiga beslut i dag.

Skorpionen (24 oktober – 22 november) Du har en känslan av att något undanhålls dig. Skaka av dig den känslan bara. Människor i din närhet vill dig väl.

Skytten (23 november – 20 december) Du är verkligen i behov av socialt umgänge i dag och att ha det riktigt roligt. Kom ihåg att röra på dig ordentligt också.

Stenbocken (21 december – 20 januari)Du kan behöva göra en kursändring. Försök vara konsekvent i allt du gör.

Vattumannen (21 januari – 19 februari) En tillfällig motgång kan kännas jobbig. Ha tålamod när ett och annat inte går riktigt som det var tänkt.

Fiskarna (20 februari – 20 mars) Du har vind i seglen. Ge någon i din närhet en extra tanke. Det här är en perfekt dag för kärlek.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro