ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – fredag 21 april

Astrid · 21 Apr 2017
Uppdaterad 21 Apr 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars–20 april)Du kan råka tappa omdömet i en viss angelägenhet. Kanske behöver du mer tid på dig att smälta vissa nya intryck.

Oxen (21 april–21 maj)Du kan helt apropå stöta samman med någon du inte träffat på ganska länge, du är i behov av att göra prioriteringar.

Tvillingarna (22 maj–21 juni)Duinser att förmå dig att du måste byta kurs i något i ditt liv. Oroa dig inte för sånt som ännu inte inträffat.

Kräftan (22 juni–23 juli)Du håller på att tröttna på en viss aktivitet. Försök redan från början att avfärda saker som inte är så viktiga.

Lejonet (24 juli–23 augusti)En intressant person upptäcker plötsligt att du bemödar dig lite extra i dag. Vissa husliga angelägenheter kräver din uppmärksamhet.

Jungfrun (24 augusti–23 september)Du känner dig nu i behov av att tänka ett extra steg. Gör ett försök att söka efter en gemensam nämnare.

Vågen (24 september–23 oktober)Vågen är just nu prövad av sitt tålamod. Om du försöker kan du lära känna människor på djupet.

Skorpionen (24 oktober–22 november)Många skorpioner känner sig nu stöttade av planeterna. Saker du oroat dig för inte alls blir så jobbiga som du hade befarat.

Skytten (23 november–20 december)Du har det för ögonblicket ganska väl förspänt, men du är i behov av att reda ut saker.

Stenbocken (21 december–20 januari)En person i din närhet tycker inte du ser klart och logiskt på saker. Du bör inte dra några förhastade slutsatser!

Vattumannen (21 januari–19 februari)En viss villrådighet kan märkas hos vattumannen. Försök att inte bli för het på gröten.

Fiskarna (20 februari–20 mars)Du har vind i seglen just nu, dra nytta av det. Någon står dig närmare än på länge.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro