ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – fredag 31 mars

Metro · 30 Mar 2017
Uppdaterad 28 Mar 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars–20 april)De som känner dig säger att du är drabbade av en del nya impulser. Försök själv att bidra till att ta del av vissa överraskande upplysningar.

Oxen (21 april–21 maj)De som känner dig säger att du är i behov av att låta dina idéer mogna. Du har ingen anledning till att förbise skymtar av svartsjuka.

Tvillingarna (22 maj–21 juni)Tecknen oroas över att du tror att du behöver göra något som riskerar att gå lite snett inom snar framtid. Någon står dig närmare än på länge.

Kräftan (22 juni–23 juli)Du anser att du behöver bemödar dig lite extra i dag. Kanske behöver du mer tid på dig att smälta vissa nya intryck.

Lejonet (24 juli–23 augusti)En vän oroas över att du tror att du kan få besök av långväga gäster. Oroa dig inte för sådant som ännu inte inträffat.

Jungfrun (24 augusti–23 september)Många jungfrur känner sig nu i behov av att inte ta förhastade beslut. Det kan visa sig att du behöver sikta in dig på ditt mål.

Vågen (24 september–23 oktober)Vågen är just nu grubblande. Det skadar aldrig att inse att saker du oroat dig för inte alls blir så jobbiga som du hade befarat.

Skorpionen (24 oktober–22 november)Många skorpioner känner sig nu i behov av att göra prioriteringar. Gör ett försök att bli den samlande kraften i ett sammanhang.

Skytten (23 november–20 december)De som känner dig säger att du är i behov av att ta några djupa andetag. Tänk efter innan du får för dig att se förbi fördomarna.

Stenbocken (21 december–20 januari)I Stenbockens tecken antyds det att du kommer att se dig själv som orosfylld. Försök själv att bidra till att få utlopp för en del nedtryckta känslor.

Vattumannen (21 januari–19 februari)Tecknen får dig att tro att du börjat att hålla en låg profil. Dagen tycks kunna föra med sig något speciellt för din del!

Fiskarna (20 februari–20 mars)I fiskarnas tecken antyds det att du kommer att se dig själv som utan tyglar. Gå försiktigt tillväga och undvika att dras in i konflikter.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro