ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – fredag 9 juni

Astrid · 8 Jun 2017
Uppdaterad 10 Jun 2017

Foto: IBL


klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars–20 april)De som känner dig säger att du är redo för något speciellt. Försök att förbise skymtar av svartsjuka.

Oxen (21 april–21 maj)Du bör hålla din dag flexibel, dagen kan bli konfliktfylld.

Tvillingarna (22 maj–21 juni)Du tycks behöva hjälp för att kunna förverkliga vissa planer. Du är grubblande.

Kräftan (22 juni–23 juli)En intressant person upptäcker plötsligt att du kan åtsadkomma något oväntat. Något har grumlat ditt omdöme.

Lejonet (24 juli–23 augusti)En vän anser att konsekvenserna kan bli värre än du anar. Du är just nu rätt påhittig.

Jungfrun (24 augusti–23 september)Tecknen oroas över att du bemödar dig lite extra i dag. Du bör inte dra några förhastade slutsatser!

Vågen (24 september–23 oktober)I vågens tecken antyds det att du kommer att se dig själv som nödgad att ägna tid åt något speciellt. Gör ett försök att stå med båda fötterna på jorden.

Skorpionen (24 oktober–22 november)Skorpioner känner sig nu fundersamma. Inget hindrar dig från att fatta avgörandet.

Skytten (23 november–20 december)De som känner dig säger att du är i behov av din charm. Försök själv att bidra till att ta mer initiativ.

Stenbocken (21 december–20 januari)Du är omgärdad av vänner. Försök själv att bidra till att undvika att dras in i konflikter.

Vattumannen (21 januari–19 februari)Ett tidigare kärleksintresse sprider rykten om att du ibland råkar säga saker till fel personer. Oroa dig inte för sånt som ännu inte inträffat.

Fiskarna (20 februari–20 mars)Du är i behov av att ta några djupa andetag. Gå försiktigt tillväga och inse att saker du oroat dig för inte alls blir så jobbiga som du hade befarat.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro