ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – fredag den 2 augusti

Metro.se · 2 Aug 2019
Uppdaterad 2 Aug 2019

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april) Ett tidigare kärleksintresse kan dyka upp igen. Känn efter ordentligt innan du ger dig in i någonting. Du har så mycket annat viktigt i ditt liv.

Oxen (21 april – 21 maj) Du är i behov av att reda ut saker. Ta ett lugnt samtal med personen som du har saker olösta med. Det är en relation som är värd att arbeta med.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni) Du är väldigt anpassningsbar, vilket oftast är något bra. Men kom ihåg att stå upp för det du tror på.

Kräftan (22 juni – 23 juli) Något går bättre än förväntat. Du är full av energi och på ett gott humör. Utveckla gärna någon talang du har.

Lejonet (24 juli – 23 augusti) Lejonet har goda chanser att få en lyckad dag. Du bör undvika spel och hålla koll på oväntade utgifter.

Jungfrun (24 augusti – 23 september) Se till att ämna rena struntsaker utan avseende. Det är dags för klok och omsorgsfull planering.

Vågen (24 september – 23 oktober) Här finns definitivt risk för konflikter. Du är grubblande.

Skorpionen (24 oktober – 22 november) Dagen kan bjuda på ändrade planer. Försök att göra det bästa av situationen. Du har en positiv attityd.

Skytten (23 november – 20 december) Den här dagen kan familj och vänner stå i centrum. Fundera på vad som är det viktigaste i livet för dig.

Stenbocken (21 december – 20 januari) De planetariska impulserna är övervägande goda. Stenbocken kan övervinna en av sina rädslor i dag.

Vattumannen (21 januari – 19 februari) Om du får en intressant inbjudan har du all anledning att tacka ja. Försök att leva i enlighet med dina principer.

Fiskarna (20 februari – 20 mars) Du är ambitiös och har många roliga projekt på gång. Glöm inte att ha roligt och njuta av livet.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro