ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

ANNONS

Dagens horoskop – lördag 29 december

Astrid · 28 Dec 2018
Uppdaterad 21 Dec 2018

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april)De som känner dig säger att du är i behov av att kunna koncentrera sig lite extra. Gå försiktigt tillväga och stå emot de personer som nu försöker rubba din övertygelse! 

Oxen (21 april – 21 maj)Du bör inte dra några förhastade slutsatser i en viss angelägenhet som du kan ha grubblat på länge.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)Tvillingen ger för ögonblicket ett lite impulsivt intryck, visa din goda vilja så är mycket vunnet!

Kräftan (22 juni – 23 juli)Dagen är väl vald för problemlösning och knytandet av nya kontakter, glöm inte att ta del av nya möjligheter. 

Lejonet (24 juli – 23 augusti)Du är just nu lite tilltufsad och grubblande. Kanske är det i någon av dina relationer som det skaver?

Jungfrun (24 augusti – 23 september)Många jungfruar känner sig nu i behov av stimulering. Ibland kan det vara viktigt att inte låta sig lockas av erbjudanden. 

Vågen (24 september – 23 oktober)En tillfällig motgång kan kännas lite jobbig, men om du slutar överanalysera situationen så löser det sig snart. 

Skorpionen (24 oktober – 22 november)Du kommer att se dig själv som i behov av att inte stressa. Gå försiktigt tillväga och försök att inte ha bråttom.

Skytten (23 november – 20 december)Någon i din omgivning kommer att få dig att inse att du behöver vara på din vakt. Försök vara konsekvent i allt du gör. 

Stenbocken (21 december – 20 januari)Ett förslag någon ger dig kan bli intressant, men du är på jakt efter extra uppgifter. 

Vattumannen (21 januari – 19 februari)Just nu känner du att många av dina frågor är obesvarade. Försök själv att bidra till att sikta in dig på ditt mål. 

Fiskarna (20 februari – 20 mars)Inta inte en alltför familjär attityd i kontakten med personer du inte känner så väl. Försök själv att bidra till att få utlopp för en del nedtryckta känslor. 

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro