ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – lördag 8 april

Astrid · 7 Apr 2017
Uppdaterad 6 Apr 2017

Foto: IBL


klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars–20 april) Du bör vara försiktig så att du i dag inte råkar yppa en viss sak för fel öron. Något har grumlat ditt omdöme och det finns risk att du bara gör saken värre.

Oxen (21 april–21 maj) Du verkar sprida rykten om andra. Du är just nu rätt påhittig men det kan användas både till gott och ont.

Tvillingarna (22 maj–21 juni) Ett tidigare kärleksintresse väcker dina känslor och konsekvenserna kan bli värre än du anar. Var försiktig.

Kräftan (22 juni–23 juli) Komplikationer av något slag tycks kunna uppstå på hemmafronten, skjut inte upp något du tänkt göra.

Lejonet (24 juli–23 augusti) Många lejon känner sig nu drömska. Du kan få oväntad uppbackning av fru Fortuna.

Jungfrun (24 augusti–23 september) De planetariska impulserna är övervägande goda. Dagen tycks kunna föra med sig något speciellt för din del.

Vågen (24 september–23 oktober) Du kan ha svårt att hålla en låg profil just nu. Möjligen har vissa av dina planer eller idéer inte fallit i god jord hos andra.

Skorpionen (24 oktober–22 november) I tecknet förekommer tydliga indikationer på att osämjan mellan dig och en ovän är på väg att bli värre, du har förmågan att lösa problemet men kanske inte det rätta självförtroendet.

Skytten (23 november–20 december) En vän övertygar dig om att se klart och logiskt på det mesta. Oroa dig inte för sånt som ännu inte inträffat.

Stenbocken (21 december–20 januari) Du kommer att se dig själv som i opposition till någon som tidigare stöttat dig. Försök själv att bidra till att undvika att dras in i konflikter.

Vattumannen (21 januari–19 februari) Många vattumän känner sig nu redo för nya nöjesupplevelser. Om du spelar dina kort rätt kan en vinst vara i antågande.

Fiskarna (20 februari–20 mars)Långväga gäster pockar på din uppmärksamhet. Något har grumlat ditt omdöme.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro