ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – onsdag 19 juli

Metro · 14 Jul 2017
Uppdaterad 14 Jul 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april) Du kan känna dig inspirerad. Vissa beslut kan du dock inte ta än. De kan du skjuta på framtiden. Koncentrera dig på det du själv kan påverka just nu.

Oxen (21 april – 21 maj) En del oxar känner att de befinner sig lite mittemellan olika saker. Viktigt att du i så fall söker stöd hos de som bryr sig om dig.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni) Någon står dig närmare än på länge. Du är full av tillförsikt inför den nya dagen. Man vet aldrig vilka spännande saker den har i beredskap för dig.

Kräftan (22 juni – 23 juli) I dag ska du undvika att känna dig bitter över en annan persons framgångar. Gläds istället med den personen. I morgon kan du ta nya tag för att nå dit du vill nå.

Lejonet (24 juli – 23 augusti) Glöm inte att det är du som fattar alla beslut i ditt eget liv. Ibland behöver man inte lyssna utåt utan inåt för att få reda på svaren.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)Du kan uppfattas som en smula dämpad. Men det är ingen känsla som måste bestå genom dagen. Ta dig för saker så kommer humöret att bli glatt igen.

Vågen (24 september – 23 oktober) Om du är på jakt efter ett svar så kanske du får det i dag. Oddsen att det blir ett positivt svar är stora. Det mesta ser ut att gå din väg i dag.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)Gör inte någon stor affär av saker som egentligen inte är viktiga. Att finnas för varandra är tillräckligt.

Skytten (23 november – 20 december) Försök att vara konsekvent i allt du gör. Relationer är viktiga för dig just nu. Om det är någon som du inte hört av på länge kommer ett telefonsamtal från din sida att uppskattas.

Stenbocken (21 december – 20 januari) Stenbockar känner sig lite extra kärleksfulla i dag. Det är en känsla som du ska gå upp i och vara närvarande i.

Vattumannen (21 januari – 19 februari) Du har ett fint självförtroende och det syns på dig. Ta dig en titt i spegeln och känn hur energin strömmar ut från dig. Det är roligt att vara vattuman en dag som den här.

Fiskarna (20 februari – 20 mars) Fisken tar nya tag och känner en tillförsikt som kanske saknats tidigare. En inre styrka hjälper dig igenom eventuella problem.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro