ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – onsdag 27 december

Astrid · 26 Dec 2017
Uppdaterad 21 Dec 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars–20 april) Vädurar känner sig nu i behov av rörelse. Får du bara en knuff framåt kan du göra stordåd.

Oxen (21 april–21 maj) Oxar är i behov av att reda ut saker. Försök själv att bidra till att förbise skymtar av svartsjuka.

Tvillingarna (22 maj–21 juni) Din personlighet ser ut att kunna bli avgörande i något sammanhang. Se till så att ingen oförsiktighet får sabotera något för dig!

Kräftan (22 juni–23 juli) Många kräftor känner sig nu bittra över en annan persons framgångar. Om du försöker kan du stanna upp emellanåt.

Lejonet (24 juli–23 augusti) Saker tycks ta en oväntad vändning, du är i behov av svar.

Jungfrun (24 augusti–23 september) Komplikationer av något slag tycks kunna uppstå på hemmafronten. Du är i behov av svar.

Vågen (24 september–23 oktober) De som känner dig säger att du är i behov av att förkovra sig inom ett speciellt område. Det gäller att tidigare möda inte varit förgäves.

Skorpionen (24 oktober–22 november) Skorpioner känner sig nu särskilt nödgade att ta vara på sina möjligheter. Gör ett försök att sikta in dig på ditt mål.

Skytten (23 november–20 december) Många skyttar känner sig nu knepiga. Det verkar som om dina misstankar är felaktiga.

Stenbocken (21 december–20 januari) De som känner dig säger att du är harmonisk för ögonblicket. Det gäller att lyssna mer på andra.

Vattumannen (21 januari–19 februari) Du ser klart och logiskt på det mesta. Vissa husliga angelägenheter kräver din uppmärksamhet.

Fiskarna (20 februari–20 mars) En tillfällig motgång kan kännas lite jobbig, dagen kan bli konfliktfylld.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro