ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – onsdag den 31 juli

Astrid · 31 Jul 2019
Uppdaterad 31 Jul 2019

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april) Du måste få till en kursändring. Oroa dig inte för sådant som ännu inte inträffat.

Oxen (21 april – 21 maj) Saker tycks ta en oväntad vändning. Planeterna stöttar dig nu.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)Tvillingen har som vanligt en massa energi. Det är en bra dag för att umgås med barn. Men spel ska du hålla dig borta ifrån.

Kräftan (22 juni – 23 juli) Spill inte tid på en massa oväsentligheter. Ditt tålamod kan komma att prövas.

Lejonet (24 juli – 23 augusti) Du har många möjligheter just nu. Men du kan behöva jobba hårt för att ta tillvara på dem. Glöm inte att ha kul.

Jungfrun (24 augusti – 23 september) Oroa dig inte så mycket. Allt kommer att bli bra. Se till att delegera jobb till personer i din närhet så att du slipper fixa allt själv.

Vågen (24 september – 23 oktober) Låt inte andras obeslutsamhet få smitta av sig på dig. Det är en bra dag om du tar tillvara dina möjligheter.

Skorpionen (24 oktober – 22 november) Planer som legat på hyllan blir åter aktuella. Dagen kan komma att föra med sig en överraskning.

Skytten (23 november – 20 december) Du kan behöva rannsaka dig själv. Det är viktigt att erkänna sina misstag. Gå försiktigt tillväga och ge inte upp.

Stenbocken (21 december – 20 januari) Det är viktigt att du tar hand om en vänskap just nu. Glöm det förflutna och se framåt.

Vattumannen (21 januari – 19 februari) En intressant person upptäcker plötsligt dig i dag. Det kan äntligen vara dags för dig att få utdelning för allt slit du lagt ner.

Fiskarna (20 februari – 20 mars) Fisken kan vara lite lättstött och irriterad i dag. Försök slappna av och njuta av livet.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro