ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – söndag 21 juli

Metro.se · 21 Jul 2019
Uppdaterad 19 Jul 2019

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april) Det kan vara läge att se över dina finanser. Om du lägger upp en bra ekonomisk plan nu så har du glädje av det för lång tid framöver.

Oxen (21 april – 21 maj) Om du är singel kan en liten flirt vara en bra grej. Men akta dig för att den andra personen ska få känslor för dig om du själv inte är intresserad av något mer.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni) Om du har kärlekssorg är det läge att släppa det nu. Se till att göra roliga planer. Man behöver alltid saker att se fram emot.

Kräftan (22 juni – 23 juli) Dagen kan bjuda på en rad spännande och intressanta situationer. Du kanske inte känner att du kan hantera alla fullt ut, men det gör ingenting.

Lejonet (24 juli – 23 augusti) Husliga angelägenheter kan trots allt kräva en del av dig inom en snar framtid. Planera in det snart, så slipper du i alla fall ta itu med det i dag.

Jungfrun (24 augusti – 23 september) Du är just nu rätt påhittig. Det är en härlig känsla. Framåt kvällen ökar ditt välbehag ytterligare. Den här dagen är verkligen din.

Vågen (24 september – 23 oktober) Det kan finnas personer i din närhet som rubbar din balans. En våg utan balans är en olycklig våg. Försök att styra upp situationen.

Skorpionen (24 oktober – 22 november) Du känner att det är extra sting i dig i dag. En del åsikter kan skifta. Det är i så fall på tiden. Försök att följa med din samtid.

Skytten (23 november – 20 december)Utsikterna inför dagen är lite nyckfulla. Det finns chans till stor tur, men även en viss otur om det vill sig illa. Försök att balansera mellan ytterligheterna.

Stenbocken (21 december – 20 januari)Ibland behöver man ta några djupa andetag och verkligen finnas i nuet. I dag är en sådan dag. Att umgås med vänner är den här dagen perfekt för.

Vattumannen (21 januari – 19 februari) Du kan att ha missat en viktig liten detalj. Det finns även chans att du stöter på någon som du inte träffat på lång, lång tid.

Fiskarna (20 februari – 20 mars) Du tycks börja se framtiden med ett större mått av tillförsikt, det är en bra dag om du tar tillvara på dina möjligheter.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro