ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – söndag 30 juli

Astrid · 29 Jul 2017
Uppdaterad 19 Jul 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april) En intressant person kan plötsligt få upp ögonen för dig. Glöm bara inte bort dina tidigare kontakter. Om du ska på en resa har den goda förutsättningar att bli lyckad.

Oxen (21 april – 21 maj) En relation kan ha blivit prövad av att ni umgåtts nära tillsammans under en intensiv period. Om ni inte tillbringar så mycket tid ihop ett tag så kommer ni inse hur mycket ni saknar varandra. Glöm inte varför ni först fastnade för varandra.Du tycks just nu dras åt olika håll, du är extra granskande.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni) Om en person som står dig nära inte finns i din omedelbara närhet så kan ett sms, brev eller vykort vara på sin plats. Ett litet tecken på att personen betyder någonting kommer att betyda mycket.

Kräftan (22 juni – 23 juli) Du har inte jättemycket initiativförmåga i dag. Du får bara puttra med i tillvaron och hoppas att kreativiteten kommer tillbaka. Att träffa en bekant över en bit mat kan vara en god idé.

Lejonet (24 juli – 23 augusti) Lejonet känner ett behov av att komma nära vatten just nu. Både för att känna en speciell sorts ro, men även för att vara fysiskt aktiv. Försök att tillfredsställa det

Jungfrun (24 augusti – 23 september) Det är troligt att du känner en lust till att använda kroppen. Du är även kreativ och på ett gott humör. Om det finns kärlek i ditt liv kan det vara en god idé att tillbringa dagen med den personen.

Vågen (24 september – 23 oktober) Om du har barn är det här en perfekt dag för dig att umgås med dem. Du är glad och kan lätt sätta dig in i barnets tillvaro. Du kommer att framstå som en ovanligt rolig förälder om du ger barnet tid i dag.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)Du är en njutningsmänniska, och det vill du bejaka i dag. Smaker och upplevelser. Du behöver få ditt lystmäte tillfredställt. Var ödmjuk inför dina behov så att du inte sårar någon.

Skytten (23 november – 20 december) Du kan behöva hålla huvudet kallt i dag. Du har en alldeles särskild förmåga att koncentrera dig i dag. Ge inte upp om saker känns motiga.

Stenbocken (21 december – 20 januari) En tidigare kärlek kan plötsligt dyka upp i ditt liv igen. Om du är singel kan det vara läge att börja träffa personen igen, men förvänta dig ingen stadig relation. Om du har en relation kan det vara klokt att inte ägna din tidigare kärlek någon större uppmärksamhet. Du har det bra som du har det.

Vattumannen (21 januari – 19 februari) Det kan spridas rykten om en person i din närhet. Tro inte på dem. Tre egenskaper syns extra tydligt just nu,; påhittighet, glädje och kreativitet. ´

Fiskarna (20 februari – 20 mars)Dagen har stora möjligheter att bli riktigt bra. Tänk på att alla människor bär på hemliga sorger som du inte vet någonting om. Ägna tiden åt att umgås med dem du älskar.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro