ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – söndag 6 augusti

Astrid · 5 Aug 2017
Uppdaterad 8 Aug 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april)En del vädurar har just nu känslor för en annan person, något som tyvärr inte är besvarat. Tänk på att det finns många människor därute som kan uppskatta dig.

Oxen (21 april – 21 maj)Oxen känner sig full av upptåg och vill gärna leva det goda livet just nu. Se till att vila upp dig ordentligt innan vardagen åter får dig i sitt grepp.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)Tvillingen saknar en närstående mycket just nu. Det är svårt att förstå att personen inte är vi din sida. Försök att göra andra saker för att få tiden att gå.

Kräftan (22 juni – 23 juli)En viss ledsenhet kan skönjas hos kräftan. Försök dig inte på praktiska saker just nu, du kan vara lite klumpig. Familjen är viktig för dig.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)Lejonet är handlingskraftigt just nu. Det är en perfekt dag för att umgås med nära och kära. Ta tag i projekt som varit vilande.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)Det här är inte en dag när du ska ge upp om dina drömmar. Fortsätt att sträva dit du vill. Glöm inte att njuta på vägen också.

Vågen (24 september – 23 oktober)Du känner för att ha en väldigt lugn dag. Tänk på alla delar i livet som fungerar bra. En trevlig överraskning kan ske under eftermiddagen.

Skorpionen (24 oktober – 22 november) 

Skytten (23 november – 20 december)Skytten är väldigt älskad just nu. Det är en häftig känsla att betyda så mycket för någon annan. Ta dig mycket tid med den som står dig närmast i dag.

Stenbocken (21 december – 20 januari)Det är mycket möjligt att du är i en persons kärleksfokus just nu. I så fall kan det vara en person som du inte alls väntar dig. Du är troligtvis på ett strålande humör.

Vattumannen (21 januari – 19 februari)En nära relation betyder mycket för dig. Att planera en resa kan göra dig gott. Du kan behöva planera in saker framöver för att inte bli rastlös.

Fiskarna (20 februari – 20 mars)Du och teknik går verkligen inte ihop i dag. Du känner för att njuta av livet ordentligt. God mat och dryck rekommenderas i goda vänners lag.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro