ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – tisdag 8 augusti

Astrid · 7 Aug 2017
Uppdaterad 24 Jul 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april)Just nu ska du prioritera att tillbringa tid med dem som står dig nära. En spännande överraskning kan vänta. Lös problemen i dag så slipper du dem i morgon.

Oxen (21 april – 21 maj)Du behöver stå upp för det du tror på och de beslut du tagit just nu, trots omgivningens redaktioner. Du är en stark person som klarar av att gå din egen väg.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)Du börjar förlika dig med ett negativt besked. Om närstående hjälps åt kommer ni igenom en jobbig tid. Glöm inte att man alltid kommer ut på andra sidan.

Kräftan (22 juni – 23 juli)En del kräftor befinner sig i en kris just nu. Du behöver i så fall prioritera vad du ska fokusera din energi på. Att må bra är alltid det viktigaste. Vidtag de åtgärder som behövs för att nå dit.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)Du behöver variation just nu. Det kan vara läge att planera in någonting roligt längre fram. Om det finns barn i din närhet är det viktigt att du hinner med att tillbringa tid med dem.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)Jungfrun kan vara inne i en nystartsfas. Du mår bra av att jobba med kroppen. Att ta till sig ny kunskap kommer du att uppskatta på sikt.

Vågen (24 september – 23 oktober)Just nu är det viktigt att du jobbar på dina relationer. Det kan finnas en person som du inte berättat en hemlighet för. Gör det så kommer det att stärka ert band till varandra.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)En del skorpioner känner sig spirituella och andliga just nu. Bejaka den känslan. Den kan leda dig till insikter om vad du vill göra med ditt liv på sikt.

Skytten (23 november – 20 december)Skytten mår bra av en inrutad tillvaro med guldkant framöver. Om du har rutiner blir livet enklare, och du har också lättare att vara spontan när du vill det. Försök att strukturera upp tillvaron.

Stenbocken (21 december – 20 januari)Stenbocken behöver ha en lugn period för att smälta vissa intryck. Samtidigt kan du behöva planera inför en stor sammankomst. Ta lite extra tid för det just nu i så fall.

Vattumannen (21 januari – 19 februari)Vattumannen är på jakt efter kärlek just nu. En spännande person kan dyka upp i ditt liv när du minst anar det. Om du befinner dig i en relation är det här en perfekt tid att utforska de sidor hos varanra som den andra inte känner till så bra.

Fiskarna (20 februari – 20 mars)Fisken är inspirerad och vill gärna dra igång projekt just nu. Du mår bra av nya upplevelser. Ett stort köp som du väntat länge på kan vara nära.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro