ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – torsdag 14 december

Astrid · 13 Dec 2017
Uppdaterad 13 Dec 2017

Foto: IBL


klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars–20 april) Du är i behov av rörelse. Gör ett försök att stå emot de personer som nu försöker rubba din övertygelse!

Oxen (21 april–21 maj) Låt ingen tvinga dig till att besöka långväga släktingar. Du förefaller en smula dämpad för ögonblicket.

Tvillingarna (22 maj–21 juni) De som känner dig säger att du är i behov av att ta några djupa andetag. Möjligen tolkar du allt bokstavligt.

Kräftan (22 juni–23 juli) Kräftor känner sig nu bittra över en annan persons framgångar. Var försiktig och tidigare möda har inte varit förgäves.

Lejonet (24 juli–23 augusti) Familjeintressen står i fokus, håll huvudet kallt.

Jungfrun (24 augusti–23 september) De som känner dig säger att du är knepig. Tänk efter noggrant och dagen kan bjuda på lite mer.

Vågen (24 september–23 oktober) Du kan gott bemöda dig lite extra i dag. Syna människor och situationer noga.

Skorpionen (24 oktober–22 november) Tecknen oroas över att du tror att du har allt under kontroll. Någon står dig närmare än på länge.

Skytten (23 november–20 december) En intressant person upptäcker dig snart. Oroa dig inte för sånt som ännu inte inträffat.

Stenbocken (21 december–20 januari) Ett tidigare kärleksintresse försöker förmå dig att vara försiktig så att du i dag inte råkar yppa en viss sak för fel öron. Oroa dig inte för sånt som ännu inte inträffat.

Vattumannen (21 januari–19 februari) Dagen är väl vald för problemlösning och knytandet av nya kontakter.

Fiskarna (20 februari–20 mars) Ett förslag någon ger dig kan bli intressant, uppbåda din inneboende styrka.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro