ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – torsdag 27 december

Astrid · 26 Dec 2018
Uppdaterad 21 Dec 2018

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april)De som känner dig säger att du är besatt av drömmar. Inget hindrar dig från att stå med båda fötterna på jorden. 

Oxen (21 april – 21 maj)Du funderar på att bemöda dig lite extra i dag i en viss angelägenhet. Det ser ut att bli en bra dag.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)Tvillingar är just nu i jakt på spänning. Försök själv att bidra till att ta det lugnt.

Kräftan (22 juni – 23 juli)Du tycks börja se framtiden med ett större mått av tillförsikt, nya idéer börjar så smått ta form i ditt huvud.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)Du tycks behöva hjälp för att kunna förverkliga vissa planer, en tidigare förkastad idé förtjänar att åter få hamna på dagordningen.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)En för ögonblicket ganska jobbig person kan komma att sprida rykten om dig. Du bör inte dra några förhastade slutsatser!

Vågen (24 september – 23 oktober)De som känner dig säger att du är sårad. Det skadar aldrig att inte ge upp för tidigt ibland.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)Skorpionen är just nu i behov av att hålla huvudet kallt. Möjligen kommer du att behöva ta kommando.

Skytten (23 november – 20 december)Du har en känsla av att du har mer att göra än vad du mäktar med. Men försök att inte skjuta upp saker – ta tag i det!

Stenbocken (21 december – 20 januari)I Stenbockens tecken antyds det att du kommer drabbas av slumpen i en viss fråga. Ibland kan det vara viktigt att dra fördelar av tecken som visar sig. 

Vattumannen (21 januari – 19 februari)De planetariska impulserna är lite nyckfulla, du är i behov av att reda ut saker. 

Fiskarna (20 februari – 20 mars)En för ögonblicket ganska jobbig person har hört att du börjat se klart och logiskt på det mesta. De planetariska impulserna är övervägande goda. 

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro