ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – torsdag 27 juli

Astrid · 26 Jul 2017
Uppdaterad 18 Jul 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april) Du kan vara extra charmig en dag som denna. Om du är på jakt efter en ny bostad så håll ögonen öppna lite extra just nu – du kan ramla över ditt drömhem.

Oxen (21 april – 21 maj) En del oxar känner ett behov av att konsumera och köpa vackra saker. Ta en lugn stund tillsammans med en vän. Det mår du bra av.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni) En vän kan visa upp en sida i sociala medier som inte stämmer. Försök att ta reda på om det i själva verket är något som trycker din närstående.

Kräftan (22 juni – 23 juli) Kärleksfulla kräftan vill gärna gosa i dag. Om du har en partner, se till att visa lite extra uppskattning. Glöm inte att prata så att ni håller er på samma våglängd hela tiden.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)Många lejon känner sig kraftfulla. Ett träningspass är inte fel. Känn efter vad din kropp behöver just nu. En ny upplevelse hade inte varit fel en dag som den här.

Jungfrun (24 augusti – 23 september) Det finns stora chanser att du känner dig snygg och på topp i dag. Det är en känsla du kan landa i. Men fokusera även på andra saker än ditt yttre. Det är ditt inre lyckorus som du vill öka.

Vågen (24 september – 23 oktober) Det kan finnas svartsjuka någonstans i din närhet. I så fall är det viktigt att du markerar mot det. Se upp med personer som försöker begränsa din tillvaro.

Skorpionen (24 oktober – 22 november) Skorpionen kan ha ett behov av finkultur just nu. Teater eller ett stycke god litteratur är inte fel. Du kan utveckla sidor som du inte anammat så mycket tidigare.

Skytten (23 november – 20 december) I dag kan det verka som att du hr en skyddsängel vid din sida. Du har säkert en god och fin känsla. Undvik personer som vill förstöra den känslan.

Stenbocken (21 december – 20 januari) Du är fantasifull och vill gärna hitta på roliga saker i dag. Fråga en vän som du inte umgåtts med på ett tag om ni ska ses. Den vänskapen kan bli viktig för er båda framöver.

Vattumannen (21 januari – 19 februari) Om det finns sjukdom i din närhet ska du fokusera på följderna av den i dag. Människor kan behöva ditt stöd i sin vardag. Du är viktig för många.

Fiskarna (20 februari – 20 mars) Om du har nedtryckta känslor som du inte låtit komma upp så är det läge att låta dem göra det nu. Gamla saker kan komma upp till ytan. Men det är bara så du kan gå vidare.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro