ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – torsdag 8 december

metro · 8 Dec 2016
Uppdaterad 9 Dec 2016

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren(21 mars – 20 april)Tecknen råder nu Väduren att vara extra noga med att infria sina löften och att passa avtalade tider.

Oxen(21 april – 21 maj)Du uppfattar kritik som riktats mot dig som orättvis, men ett och annat talar för att den kan vara berättigad.

Tvillingarna(22 maj – 21 juni) Nya möjligheter presenterar sig nu för Tvillingen – förlita dig på egna idéer och initiativ för att komma vidare i sammanhanget.

Kräftan(22 juni – 23 juli)Ge inte efter för påtryckningar. Det kan i dag uppstå en situation där du får anledning att säga ifrån på skarpen.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)För att något speciellt nu ska fungera på bästa sätt krävs att var och en bjuder till efter förmåga – så även du.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)Du känner en tilltagande optimism i något sammanhang, och kvällen ser ut att kunna bjuda på trevlig samvaro.

Vågen (24 september – 23 oktober)Det tycks vara hög tid att börja planera inför en kommande begivenhet av något slag – och kanske att ge en viss person ett bevis på din uppskattning.

Skorpionen(24 oktober – 22 november)Du verkar lite stabilare i humöret. Studier kan nu ge Skorpionen en känsla av tillfredsställelse – och lust att läsa vidare.

Skytten(23 november – 20 december)Din rastlöshet gör sig märkbar i tecknet. Andras förväntningar på dig kan kännas lite pressande.

Stenbocken(21 december – 20 januari)Något har börjat utveckla sig tvärt emot dina intentioner, men det tycks ändå som om det hela ska kunna rätta till sig.

Vattumannen(21 januari – 19 februari)Plikter och åtaganden upptar just nu en stor del av Vattumannens tid. Du tar snart ett avgörande steg mot ett speciellt mål du satt upp för dig.

Fiskarna(20 februari – 20 mars)Bli inte alltför besviken om något du bespetsat dig på nu inte blir av – mycket tyder på att det i så fall ändå är det bästa för dig.

klar

Artikellänk är kopierad

metro

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro