ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Horoskop – fredag 4 januari

Astrid · 3 Jan 2019
Uppdaterad 27 Dec 2018

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april) Du förefaller en smula dämpad för ögonblicket – vilket är helt onödigt då dagen för med sig mycket gott för din del.

Tecknen råder dig att vara på din vakt mot förslag som kan kännas lockande. Du är i behov av att reda ut saker.Oxen (21 april – 21 maj) 

Du kan helt apropå stöta samman med någon du inte träffat på ganska länge. Försök att inte vara för godtrogen.Tvillingarna (22 maj – 21 juni) 

Du känner dig en smula splittrad i dag. Försök vara konsekvent i allt du gör.Kräftan (22 juni – 23 juli)

Planer som legat på hyllan hamnar åter på dagordningen, men du är drabbad av känslan av att något undanhålls dig.Lejonet (24 juli – 23 augusti) 

De som känner dig säger att du är i behov av att inte stressas. Försök redan från början att inse att dina misstankar är felaktiga.Jungfrun (24 augusti – 23 september) 

Tecknen oroas över att du tror att du har tappat omdömet i en viss angelägenhet. Möjligen har vissa av dina planer eller idéer inte fallit i god jord.Vågen (24 september – 23 oktober) 

En intressant person upptäcker plötsligt att du kan göra något som riskerar att gå lite snett inom snar framtid. Ta det lugnt och tänk en vända till.Skorpionen (24 oktober – 22 november) 

Du känner dig godtrogen, men bör se upp och syna människor och situationer noga.Skytten (23 november – 20 december) 

De planetariska impulserna är övervägande goda. Dagen tycks kunna föra med sig något speciellt för din del!Stenbocken (21 december – 20 januari) 

Tecknen oroas över att du tror att att du behöver vara på din vakt. Kanske behöver du mer tid på dig att smälta vissa nya intryck.Vattumannen (21 januari – 19 februari) 

Du bör försöka att inte lämna så mycket åt slumpen, försök att nå de mål du har satt upp för dig.Fiskarna (20 februari – 20 mars) 

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro