ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Horoskop – fredag 8 mars

Astrid · 7 Mar 2019
Uppdaterad 27 Feb 2019

klar

Artikellänk är kopierad

Oxen (21 april – 21 maj)Det är klös i dig. Allt tyder på att du kan sätta många hjärtan i brand i dag, om du vill. Smid medan järnet är varmt.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)Du är som ett emotionellt fyrverkeri och din kärlek är okrossbar. Låt ingen komma i din väg.

Kräftan (22 juni – 23 juli)Du släpper taget om det som varit och omfamnar det nya. En vänskaplig relation kan plötsligt bli brännhet.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)De astrala influenserna tyder på att det blir en spännande dag. Det är dags för dig att utvärdera vad du får ut av dina relationer.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)Vissa husliga angelägenheter kräver din uppmärksamhet, men det skadar inte att ta det lugnt med hjärtevännen i stället.

Vågen (24 september – 23 oktober)Red ut vad som är olöst, så har du alla förutsättningar att få ett framgångsrikt 2019.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)Det sker saker under ditt hårda skal. Lev ut dina känslor av kärlek, men låt känslor av hat vila.

Skytten (23 november – 20 december)En ocean av möjligheter kan öppna sig för dig i dag. Var beredd på att ta snabba beslut. Kom ihåg att det inte är fel att följa hjärtat.

Stenbocken (21 december – 20 januari)Om du följer ditt hjärtas sanna kall kan du belönas med rikedomar på alla plan.

Vattumannen (21 januari – 19 februari)Du är smått oemotståndlig för de flesta i dag. Försök behålla ödmjukheten, det tjänar du på.

Fiskarna (20 februari – 20 mars)Om du bara är snäll mot alla du träffar kan kärleksfyrverkeriet du väntat på anlända i dag.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro