ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Horoskop – måndag 1 april

Astrid · 31 Mar 2019
Uppdaterad 29 Mar 2019

klar

Artikellänk är kopierad

Oxen (21 april – 21 maj)På det personliga planet kan det nu dyka upp problem, du är i behov av att ta några djupa andetag.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)Tecknen råder dig att smida medan järnet är varmt, dagen har intensiva känslor i tecknet.

Kräftan (22 juni – 23 juli)Kräftor har en händelserik dag som väntar. Möjligen kommer du att behöva ändra din negativa inställning.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)De som känner dig säger att du är i behov av att tänkta ett extra steg. Försök att se mer realistiskt på dina ekonomiska möjligheter.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)Jungfruar känner sig nu lite undvikande. Försök att lita på dig själv.

Vågen (24 september – 23 oktober)Du känner dig splittrad och kan därför behöva omge dig med vänner. Oroa dig inte för sånt som ännu inte inträffat.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)Du har vind i seglen. En produktiv dag väntar där allt du rör vid blir till guld.

Skytten (23 november – 20 december)Dagen är väl vald för problemlösning och knytandet av nya kontakter. Trots det är de astrala influenserna lite osäkra.

Stenbocken (21 december – 20 januari)De som känner dig säger att du är präglad av starka känslor. Inget hindrar dig från att ge utlopp för dessa.

Vattumannen (21 januari – 19 februari)Många vattumän känner sig nu i behov av självrannsakan. Försök att förbise skymtar av svartsjuka.

Fiskarna (20 februari – 20 mars)Spill inte tid på en massa oväsentligheter. Du är i behov av att skjuta vissa saker på framtiden.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro