ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

ANNONS

Horoskop – onsdag 10 april

Astrid · 9 Apr 2019
Uppdaterad 4 Apr 2019

klar

Artikellänk är kopierad

Oxen (21 april – 21 maj)Du förefaller en smula lynnig, glöm inte att ta del av dina möjligheter.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)Ditt humör är just nu lite ombytligt, du kan vara i behov av att granska allt särskilt noga.

Kräftan (22 juni – 23 juli)Kräftan känner sig just nu i behov av att granska detaljer med extra varsamhet. Det gäller att koppla av och ta det lugnt.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)De planetariska impulserna är övervägande goda, men du kan trots det behöva syna människor och situationer noga.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)Jungfruar är just nu konfliktfyllda. Gå försiktigt tillväga och pusselbitar faller på plats.

Vågen (24 september – 23 oktober)En dag där familjeintressen står i fokus. Du är just nu rätt påhittig.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)Planer som legat på hyllan hamnar åter på dagordningen, du är i behov av att reda ut saker.

Skytten (23 november – 20 december)Få saker tilltalar dig för ögonblicket, du är i behov av överraskningar.

Stenbocken (21 december – 20 januari)Någon i din omgivning antyder att du bör hålla en låg profil. Ditt självförtroende är gott.

Vattumannen (21 januari – 19 februari)De som känner dig säger att du är i behov av självrannsakan. Du har just nu en benägenhet att få pusselbitar att falla på plats.

Fiskarna (20 februari – 20 mars)Fiskar är just nu dåliga på att stå vid sitt ord. Du har en benägenhet att dra fördelar av tecken som visar sig.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid
Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro