ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Horoskop – torsdag 21 mars

Astrid · 20 Mar 2019
Uppdaterad 15 Mar 2019

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april)En för ögonblicket ganska jobbig person vill förmå dig till en kursändring. Försök vara konsekvent i allt du gör.

Ett tidigare kärleksintresse försöker förmå dig att råka tappa omdömet i en viss angelägenhet. Oroa dig inte för sånt som ännu inte inträffat.Oxen (21 april – 21 maj)

Din personlighet ser ut att kunna bli avgörande i något sammanhang, försök att vara lugn och metodisk.Tvillingarna (22 maj – 21 juni)

Du kan ha det lite kämpigt för ögonblicket, du tycks ha förbisett en liten detalj.Kräftan (22 juni – 23 juli)

Plötsligt befinner du dig i händelsernas centrum, du är i behov av att göra prioriteringar.Lejonet (24 juli – 23 augusti)

Ett förslag någon ger dig kan bli intressant. Smid medan järnet är varmt.Jungfrun (24 augusti – 23 september)

Vågar känner sig nu i behov av att slå sig in på en ny bana. Du har just nu en benägenhet att sikta in dig på ditt mål.Vågen (24 september – 23 oktober)

En vän har hört att du börjat förmå dig till en kursändring. Möjligen har vissa av dina planer eller idéer inte fallit i god jord.Skorpionen (24 oktober – 22 november)

Du är just nu mer benägen att förmå dig till en kursändring. Oroa dig inte för sånt som ännu inte inträffat.Skytten (23 november – 20 december)

De som känner dig säger att du är varnad för att inta en alltför familjär attityd i kontakten med personer du inte känner så väl. Möjligen saknar du känslan av att dra fördelar av tecken som visar sig.Stenbocken (21 december – 20 januari)

Många vattumän känner sig nu som att en händelserik dag väntar. Försök redan från början att tacka ja till intressanta inbjudningar.Vattumannen (21 januari – 19 februari)

Då får för dig att bemödar dig lite extra i dag. Någon står dig närmare än på länge.Fiskarna (20 februari – 20 mars)

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro