ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Horoskop: Torsdag 7 december

Astrid · 6 Dec 2017
Uppdaterad 5 Dec 2017

Många lejon känner sig nu prövade av sitt tålamod, enligt horoskopet.

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars–20 april) I Vädurens tecken indikeras att du har lätt för att falla för nya impulser. Låt inte svartsjuka styra dina val.

Oxen (21 april–21 maj) Något går bättre än förväntat men kontroverser kan lätt uppstå.

Tvillingarna (22 maj–21 juni) Möjligen har vissa av dina planer eller idéer inte fallit i god jord.

Kräftan (22 juni–23 juli) Tecknen råder dig att vara på din vakt mot förslag som ändå kan kännas lockande, du bör granska allt särskilt noga.

Lejonet (24 juli–23 augusti) Många lejon känner sig nu prövade av sitt tålamod. Möjligen känner du dig övergiven av Fru Fortuna.

Jungfrun (24 augusti–23 september) Försök inte att vältra över en besvärlig uppgift på någon annan, du är i behov av att reda ut saker.

Vågen (24 september–23 oktober) De som känner dig säger att du inte är bra på att ta förhastade beslut. Det gäller att tacka ja till inbjudningar.

Skorpionen (24 oktober–22 november) Skorpionen kan just nu tjäna på att ingå fler spontana överenskommelser. Försök själv att bidra till att dagen blir lite mer spännande.

Skytten (23 november–20 december) Skyttar känner sig nu i behov av att tänkta ett extra steg. Om du kämpar på kan det visa sig att tidigare möda inte har varit förgäves.

Stenbocken (21 december–20 januari) Ibland kan det vara viktigt att hålla sig till sanningen.

Vattumannen (21 januari–19 februari) Många vattumän känner sig problemfyllda. Ta en stund för att tänka efter så kan pusselbitar falla på plats.

Fiskarna (20 februari–20 mars) Var försiktig så att du i dag inte råkar yppa en viss sak för fel öron. Oroa dig inte för sånt som ännu inte inträffat.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro