ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Barnen pratar om det än i dag”

Karolina Skoglund · 13 Maj 2012
Uppdaterad 13 Maj 2012

Tv- och radioprofilen Adam Alsing syns just nu i TV 3:s Min pappa är bättre än din pappa”. För Metro berättar han om när han åkte limousin genom New York.

klar

Artikellänk är kopierad

”Barnen pratar om det än i dag”
”Barnen pratar om det än i dag”

Värsta reseminne…

– Det finns ofta något bra även i det som går åt helvete. Men jag har aldrig varit med om att till exempel det hotell vi bokat inte existerat, som man hört om. Det värsta jag vet är däremot om man längtat efter något i ett halvår som sedan inte blir av. Vid ett tillfälle hade hela familjen bokat en resa till New York. Då blev det snöstorm samma dag som vi skulle åka, vilket gjorde att alla plan ställdes in. Utresan blev framflyttad tre dagar – men inte hemresan. Totalt fick vi bara två dagar i New York, vilket bland annat gjorde att de matchbiljetter vi bokat var förgäves. 

Bästa reseminne…

– Jag älskar att resa med familjen och de bästa minnena har tillbringats tillsammans med dem i New York. Ett är när journalisten Fredrik Virtanen var korrespondent för Aftonbladet där. Han tog med oss på en spontan limousintur som blev legendarisk. Barnen pratar om det än i dag. Det finns så jäkla mycket att göra där och oväntade saker händer hela tiden. Det är få saker jag inte gjort i New York. 

Favoritresmål…

– Rivieran i Frankrike. Vi var där på somrarna rätt mycket förut men nu har vi inte varit där på tre år. Om man gillar att sola och bada är det perfekt. Det ligger så nära och tar därför inte mer än tre och en halv timme att flyga, vilket passar mig som inte är så förtjust i långa flygresor. Mitt andra favoritresmål, New York, är på gränsen till vad jag klarar av i flyglängd. 

Det packar jag alltid ned i resväskan…

– Min e-bok-läsare. Till skillnad från en Ipad fungerar skärmen bra i solen. Man läser bara böcker på maskinen och skärmen ser till och med ut som en bok. Jag tar med mig den till stranden även om det inte är så bra eftersom det är elektronisk utrustning. 

Det första jag gör på hotellrummet…

– Jag lägger snuset i minibaren och hänger upp mina kläder. 

Restipset…

– Jag är ingen äventyrsresare så det blir ett tråkigt tips – att hålla sig till storstäder. Jag åker nästan bara till sådana destinationer. Det kan aldrig gå fel, eller, det är klart att det kan gå fel – men då har man alltid roligt ändå.aldrig gå fel.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro