ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

"Bonde söker fru"-paret har blivit föräldrar – efter tuffa graviditeten

Natalie Demirian · 12 Dec 2018
Uppdaterad 12 Dec 2018
Petra Liljeblad och Sebastian Liljeblad.

Petra Liljeblad och Sebastian Liljeblad. Foto: Instagram/Skärmdump


Bonde söker fru”-paret Sebastian och Petra Liljeblad har fått barn. Graviditeten har varit tuff för Petra Liljeblad, som drabbades av hyperemesis, som innebär att man lider av ett kraftigt illamående under graviditet.

klar

Artikellänk är kopierad

Köttbonden Sebastian Liljeblad, förut Davidsson, och Petra Liljeblad blev kära i ”Bonde söker fru” 2014 och gifte sig 2017. Nu har paret fått sitt första barn, en dotter, något de båda har skrivit om på Instagram.

Dottern föddes på söndagskvällen, ”3875 g och 51 cm och frisk och stark”, skriver Sebastian Liljeblad.

Paret har tidigare pratat om hur tuff graviditeten har varit för Petra Liljeblad, som fick hyperemesis och har lidit av ett kraftigt illamående under graviditeten.

”Jag är så stolt och imponerad över min älskade fru Petra Liljeblad som har kämpat sig igenom en jättejobbig graviditet och dessutom tog sig igenom förlossningen som hon önskade så naturligt som möjligt trots att hon inte fick behålla någon mat under dagen”.

”Min favoritsyssla är numera att beundra henne. Vi mår alla bra och vilken hjälte till man jag har! Han vek aldrig från min sida och bara visste vad jag behövde, hela tiden. Jag visste att vi var ett team sedan innan men att han skulle vara såhär fantastisk kunde jag aldrig ana”, skriver Petra Liljeblad och fortsätter:

”Nu får jag beundra honom med vår tjej. Den vackraste duo jag sett. Hon har nu den tryggaste pappan och förebilden i hela världen”.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro