ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det måste finnas choklad och cola”

Anneli Sandberg · 29 Apr 2012
Uppdaterad 29 Apr 2012

Molly Nutley dansar i Lets dance” på fredagar. För Metro berättar hon om sin värsta resa då hon var så sjuk att hon fick uppsöka läkare, om vad som måste finnas i minibaren och att hon är lika dålig på att resa smidigt som sin mamma.

klar

Artikellänk är kopierad

Molly Nutley.
Molly Nutley.

Värsta resminne…

– Det var när jag var med familjen på Jamaica när jag var typ åtta och jag och min bror blev assjuka med feber och fick uppsöka läkare. Jag tror vi hade influensa. Vi var sjuka hela resan. Men dessutom regnade det hela tiden vi var där förutom en dag. Det var verkligen trist. 

Bästa resminne…

– Det var när jag, mamma, pappa, min lillebror och storebror och hans fru åkte till Grekland plus när samma gäng inklusive min brorson åkte till Thailand förra julen. Det var så härligt att vara hela familjen och eftersom vi har varit i Thailand varje vinter i sju år så var det kul att få visa landet för min storebror. Det var också mysigt att få vara med min brorson och få lära känna honom.

Det packar jag alltid ner i resväskan…

– Jag packar alltid ner smink och saker så jag kan fixa mitt hår, plattång och sånt. Och det packar jag alltid först så jag inte glömmer det. Men jag är en överpackare och tar alltid med mig för mycket. Som bikinis, det tar jag med flera stycken, jag älskar bikinis. Sen har jag alltid med datorn så jag kan överföra bilder från min systemkamera och skypa med mina vänner. En bok brukar jag också packa ner. 

Det första jag gör på hotellrummet...

– Jag känner efter om det är en skön säng och så kollar jag hur badrummet ser ut. Sen tittar jag på minibaren där det måste finnas choklad och cola. 

Restipset…

– Min pappa är expert på att resa lätt, men jag är dålig på att resa smidigt precis som min mamma. Men ett tips är att om man har väldigt fullt i väskan kan man rulla ihop saker och lägga i skorna. Och om man åker på shoppingresa så kan man tänka på att packa ned en extraväska i väskan. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro