ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fick ingen fisk, det var bara ångest”

Edvin Gepertz · 22 Maj 2011
Uppdaterad 22 Maj 2011

Marko Lehtosalo skulle gärna återvända till Japan för att leka samuraj. Han har ångestfyllda minnen från att resa ensam: Jag hade panik”.

klar

Artikellänk är kopierad

Marko Lehtosalo gillar inte att resa ensam.
Marko Lehtosalo gillar inte att resa ensam.Foto: Topten Music/TV 4

Bästa resminnet … – Jag återvänder ofta till Thailand och jag minns första gången jag var där. Men det bästa var nog när jag var och kollade på VM i Japan. Det var väldigt intressant att se, nästan att komma som till en annan planet. Det skulle vara kul att återvända dit och åka ut lite på landsbygden. Leka samuraj och kolla på gamla samurajtempel och sådant.Värsta resminnet … – Det var när jag fick för mig att jag jobbat för mycket och att jag ensam skulle åka till Mauritius i tre veckor själv och jag märkte efter andra dagen att jag inte klarade att vara ensam. Jag var så dålig på att underhålla mig själv, jag hade panik. Jag hade lämnat mobilen hemma med flit så det blev en jättedyr räkning från hotellet för jag använde den telefonen så mycket. En dag åkte jag ut en heldag och skulle fiska men fick ingen fisk, det var bara ångest. Sen dess har jag förstått att jag aldrig ska resa själv.Det första jag gör på hotellrummet … – Packar upp i lugn och ro. Det blir lätt att det blir kaos bara. Jag hänger upp alla grejer och gör mig lite hemmastadd. Försöker göra rummet till hemma för jag gillar inte att bo hemifrån efter alla år man varit ute och spelat.Favoritresmål … – Thailand, jag gillar att dyka där. Det packar jag alltid ner i resväskan … – Jag brukar alltid ha med mig mitt Sony PSP, det är skönt att ha på flygplan och så där. Restipset … – Res inte själv om du inte är ensamvarg. Det är lika med ångest.

klar

Artikellänk är kopierad

Edvin Gepertz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro