ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gåsmamman” får ny säsong – i ny kanal

Natalie Demirian · 12 Sep 2018
Uppdaterad 12 Sep 2018
Alexandra Rapaport.

Alexandra Rapaport. Foto: C More/TV4


Dramathrillern Gåsmamman” med Alexandra Rapaport i huvudrollen får en ny säsong. Precis som tidigare kommer serien först att visas i C More, men sedan flyttar den till TV4 istället för Kanal 5.

klar

Artikellänk är kopierad

”Gåsmamman” följer trebarnsmamman Sonja, en roll som Alexandra Rapaport belönades med en Kristall för i kategorin bästa kvinnliga huvudroll 2017.

Förutom att spela huvudrollen är Alexandra Rapaport en av producenterna bakom serien, som nu får sin fjärde säsong.

”Jag kan inte beskriva hur otroligt glad och stolt jag är över att äntligen kunna ge det här beskedet till alla hängivna ”Gåsmamman”-fans! Jag har, på fullt allvar, fått frågor varje dag om vad som händer med serien och har tyckt att det har varit så jobbigt att hålla det här hemligt”, säger Alexandra Rapaport i ett pressmeddelande.

Gåsmamman” är baserad på den nederländska tv-serien ”Penoza”.

Den nya säsongen får premiär i C More under 2019 med senare sändning i TV4. Anledningen till att serien flyttas från Kanal 5 beror på att ” C More och TV4 är i dag en helt integrerad tv-verksamhet”.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro