ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han åt upp all min mat” – svenska tjejers värsta Tinder-dejter

Alva Forsberg Fierro · 22 Jul 2015
Uppdaterad 22 Jul 2015
Långtifrån alla har varit på lyckade Tinder-dejter. 

Långtifrån alla har varit på lyckade Tinder-dejter.  Foto: All Over Press


Att gå på blind-dejt kan vara ett spännande sätt att träffa nya människor – men det kan också gå väldigt fel. Metro har samlat några mardrömshistorier.

klar

Artikellänk är kopierad

Dejtingappen Tinder gör det enkelt att hitta nästa potentiella kärlek eller sexpartner i mobilen. Ett svep till höger och du kan ha fått dig en helkväll. Men det är långtifrån alla som har positiva upplevelser att dela med sig av.

Josefin, 27, är en av dem. För drygt en vecka sedan matchade hon med en amerikanen William, 26. Han var på besök i Stockholm över helgen och de stämde träff på en bar i centrala Stockholm på fredagen.

– Han var jättecharmig, rolig och trevlig så vi bestämde att vi skulle ses dagen därpå, berättar Josefin för Metro.

William bodde på ett hostel som han tyckte var ”ofräscht”, så det slutade med att han flyttade in hos Josefin i tre dagar. Då avtog romantiken snabbt.

– På kvällen när vi somnat väckte han mig mitt i natten. Han var jättehungrig och började äta upp all min mat. Nästa dag var det likadant, han åt upp allt i mitt kylskåp utan att erbjuda sig att köpa något själv, berättar Josefin.

LÄS MER: Studie: Därför blir du beroende av Tinder

William var inte särskilt renlig av sig heller.

– Han drog dit en massa packning som han spridde ut över hela lägenheten. I stället för att fråga om en ny handduk använde han min utan att fråga. När jag sen skulle duscha var den dyngsur.

Mitt i natten blev hon återigen väckt av att han ställt sig och börjat steka halloumi i köket. Nästa dag tog han hennes tvättmedel utan att fråga och ställde sig ogenerat och började tvätta sina smutskläder.

– På söndagen upptäckte jag att han satt mittemot mig på en bar med en dejt. Han låtsades inte ens se mig. Senare på kvällen fick jag ett sms där han skrev: ”Eeek, that was weird”.

Men hans ohyfsade beteende slutade inte där. På måndagen när han skulle åka hem slarvade han bort Josefins extranyckel.

– Jag hade bett honom lägga den i mitt postfack, men när jag kom hem låg den inte där. När jag sms:ade och frågade vart den var skrev han: ”Jag la den i postfacket ovanför eftersom jag inte kunde öppna ditt.”

LÄS MER: Tinderdejten skrev att Michelle var för tjock – här är hennes hyllade svar

Lägenheten hade han lämnat i ett totalt kaos.

– Det såg ut som en svinstia. Det var halvfulla ölburkar och matrester överallt. Han hade inte ens brytt sig om att bädda sängen.

Josefin fick inte ens ett tack.

– Det är den mest ouppfostrade människa jag träffat. Vem tackar inte ens efter att man fått bo hos någon?

LÄS MER: Här är dejtingappen för dig som vill ha trekant

Metro har även tagit del av andra tjejers mardrömsdejter på Tinder. Här är några av dem: 

”Jag träffade en charmig och stilig man i cirka två månader, allt kändes så rätt. Vi sågs ofta ute, ringde och smsade varje dag. Inga konstigheter! En söndag kväll fick jag ett sms från honom och sa att han var i sjukhuset och tog blodprover. Han skulle höra av sig när han var klar. Han hörde inte av sig på söndag efter vårt sms så jag blev lite orolig och ringde honom på måndagen. Jag kunde inte nå honom han hade tydligen blockerat mig. Min vän tipsade om Ratsit, vi kollade upp honom då var han gift och hade barn. Gissar på att hans fru o barn kom hem från en lång resa....”

Caroline, 30.

LÄS MER: Över 400 svenska tjejers Tinderprofiler uthängda på blogg

”En kille bjöd ut mig och mina kompisar till en sommarstuga med hans vänner. Jag var lite skeptisk först han de insisterade och kom och hämtade upp oss. De var jättetrevliga till en början. Men när vi kom fram till stugan som ligger mitt ute i skogen blev allt katastrof. Ingen av oss hade täckning på mobilen och vi visste inte var vi var. En av killarna har precis gjort slut med sin tjej och satt bara och grät på trappen. En annan visade sig ha psykiska problem och brukade åka ut till stugan för att få ut sin ilska. Han satte sig utanför i ett skjul helt ensam och bara stirrade rakt fram. Hela kvällen var en mardröm. Till slut lyckades vi fly därifrån genom att fixa en taxi”.

Maja, 19.

”Han var jättetrevlig och rolig, helt perfekt rakt igenom. Vi snackade på och han berättade roliga historier. Men mitt i dejten började han plötsligt skryta om sina gamla ligg. Jag låtsades först att jag tyckte det var kul och försökte skoja bort det. Men han fortsatte och gick in på sexdetaljer. Han berättade att hans lägenhet brukar kallas för ”ligghuset” och att alla polare brukade dra hem tjejer till honom. När jag sedan sa att jag tänkte gå så frågade han om jag inte hade lust att dra hem till honom.”

Evelina, 22

”Samma dag som vi skulle ses skickade han cirka 30 flörtiga och skämtsamma sms till mig. När vi väl sågs pratade vi mycket om relationer. Skilsmässobarn som jag är sa jag att jag är skeptisk till förhållanden. Varpå han säger att han inte heller tror på evig kärlek och tvåsamhet. Det visade sig att han var polygam. Han hade redan en flickvän och hävdade att de hade ett öppet förhållande, något han aldrig nämnt tidigare. Sedan sa han att monogamer som jag själv är hemska eftersom de bara vill äga sin partner. Då fick jag nog. Vi delade på notan och sa hejdå.”

Emma, 26.

Josefin, William, Caroline, Maja, Evelina och Emma heter egentligen något annat.

Har du en mardrömsdejt som du vill dela med dig av? Mejla oss. 

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro