ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jag älskar min fru, men ...”

Anneli Sandberg · 18 Mar 2011
Uppdaterad 21 Mar 2011
I norska Victoria Milans fotspår kommer fler otrohetssajter. Den internationella sajten Ashley Madison planerar, enligt Dagens Media, att lanseras i Sverige i maj.

I norska Victoria Milans fotspår kommer fler otrohetssajter. Den internationella sajten Ashley Madison planerar, enligt Dagens Media, att lanseras i Sverige i maj.


Otrohetssajt väcker heta känslor. Svenska män berättar för Metro – därför är de otrogna Jag vill ha kakan och äta den”. På sajten kryllar det av dem som letar efter ett äventyr.

klar

Artikellänk är kopierad

”Saknar du den där magiska känslan av passion? Spänning? Närhet? Victoria Milan kan göra dig levande igen!” Så marknadsför otrohetssajten Victoria Milan sig själva. Reklamombudsmannen har aldrig fått in så många anmälningar: – Hittills har vi fått in 42 anmälningar, det är faktiskt rekord, säger reklamombudsmannen Elisabeth Trotzig till svt.se. Då Metro skapade en profil på sajten visade det sig att aktiviteten är stor. Vi skapade en kvinnlig och en manlig profil och efter några timmar hade drygt 40 män men ingen kvinna hört av sig. Metro pratade med tre män som har sin profil på sajten och två av dem tyckte att de hade bra förhållanden hemma. – Mitt förhållande är faktiskt bra på alla plan, konstigt nog, säger den ene. – Jag älskar min fru men hur konstigt det än låter så vill jag inte vara monogam för det, säger en annan. Samtliga lockas av att de gör något som är förbjudet. – Det handlar lite om be­kräftelsen att någon är attraherad av mig samtidigt som jag söker spelet med att förföra någon helt främmande människa, förklarade en av dem. Rädslan att bli påkommen är stor. – Jag vill absolut inte att min nuvarande relation ska ta slut. Jag trivs i den och vi har ett bra sexliv. Men den skulle helt enkelt inte överleva en otrohetsaffär. Men jag tar risken för att jag har det behovet. Sexualupplysaren och författaren till boken ”Respekt – en sexbok för killar”, Inti Chavez Perez, tycker det är synd att par inte pratar med varandra: – Det finns en spänning i att bryta mot regler och det förbjudna är den extra kryddan. Det kan man hitta i sin relation också om man vågar prata om sitt sexliv. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro