ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jag hade alltid med mig Kalles kaviar”

Emma Björkman · 3 Apr 2011
Uppdaterad 3 Apr 2011

En bullmamma som alltid har barnmat, dukar och värmeljus med sig - det är Linda Bengtzing när hon reser. Och så är hon charmad av Kuba.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – När jag var på Kuba 2008 och spelade in en musikvideo. Jag hade varit på Kuba tidigare och blivit besviken. På de fyra dagarna vi var där hann vi se allt man måste se på Kuba och så hann vi vara på stranden. Jag är glad att jag åkte tillbaka och fick en annan bild av landet. Värsta resminnet … – När flygbolaget Sterling gick i konkurs. Jag och min kille åkte med dem till Gran Canaria och alla som jobbade på planet visste att de hade gått i konkurs men ingen sa något. Först när vi landat fick vi veta det och de sa i princip ”lycka till, ta er hem hur ni vill”. Jag var så arg, Hela semestern blev förstörd.  Det packar jag alltid ner i resväskan … – Jag är resvan men lider av stress och minnesförlust så jag glömmer alltid något. Jag tar alltid med mig dukar och värmeljus för att kunna göra de mysigt. När jag var gravid hade jag alltid med mig Kalles kaviar och åt det på bröd om jag var osäker på om jag kunde äta maten. Resorb har jag alltid med – jag är besatt av det eftersom jag dricker dåligtRestipset … – Jag tar alltid med mig egen barnmat på planet för barn får aldrig egen mat på flygplanet. Och kylklamp med några äggmackor utifall det skulle hända något det första dygnet man är på resa.  Jag är en riktig bullmamma. Det var så jag träffade Peter – jag var på turné och tog med kaffe och varm choklad och äggmackor till alla som var med turnén och då tänkte han att ”den där tjejen måste vara sjukt bra”. Det första jag gör på hotellrummet … – Jag ställer upp mina värmeljus, lägger på mina dukar och gör det mysigt. Jag kikar gärna in på toaletten för att se att det inte ligger någon tidigare gästs brösthår i badkaret. Jag har aldrig bråttom att komma ut från hotellrummet, jag stressar inte när jag är på semester.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro