ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Jag kan både resa och göra karriär”

Metro · 23 Mar 2018
Uppdaterad 6 Apr 2018
Hos Dedicare styr Katja över sin egen arbetstid samtidigt som hon ökar sin kompetens och får variation i sin yrkesroll.

Hos Dedicare styr Katja över sin egen arbetstid samtidigt som hon ökar sin kompetens och får variation i sin yrkesroll. Foto: Privat


Hon har precis kommit hem från en långresa till Sydamerika och till hösten väntar ett nytt äventyr i Afrika. Genom att arbeta åt bemanningsföretaget Dedicare kan sjuksköterskan Katja både resa – och göra karriär.

klar

Artikellänk är kopierad

Det har bara gått fyra år sedan Katja tog sin sjuksköterskeexamen, men hon har redan bestämt sig för att det är i bemanningsbranschen som framtiden finns.

– Under mitt första år som sjuksköterska arbetade jag på en strokeavdelning och det kändes till slut som att jag bodde där. Jag arbetade varannan helg, dagtid plus kvällar, säger hon.

Katja berättar att hon tröttnade på sin arbetssituation och bestämde sig för att gå över till bemanningsbranschen. Idag har hon arbetat åt Dedicare i tre år och kombinerar jobbet med sin passion för att resa och upptäcka nya länder.

– Jag har precis kommit hem från Sydamerika. Jag reste runt i Peru och Chile i nästan två månader och det var fantastiskt. Till hösten åker jag till Afrika, säger hon.

Katja förklarar hon inte behöver arbeta ihjäl sig för att få ut en bra lön. Men det är bara en av många anledningar till varför hon aldrig kommer att gå tillbaka till att arbeta åt landstinget.

– Jag har exakt det liv jag vill ha – både privat och yrkesmässigt. Jag rekommenderar andra sjuksköterskor som funderar på att byta inriktning att kontakta Dedicare. Det finns inget negativt med att arbeta i bemanningsbranschen, säger Katja.

Hos Dedicare styr Katja över sin egen arbetstid samtidigt som hon ökar sin kompetens och får variation i sin yrkesroll.

– Friheten betyder otroligt mycket för mig och jag behöver inte heller söka semester eller anpassa mig efter verksamheten. Jag brukar arbeta så mycket jag kan under några månader för att spara pengar till mina resor, säger hon.

pil
Därför väljer sjuksköterskor Dedicare

• De styr över sin egen arbetstid

• De får bra lön och villkor

• De får pröva nya arbetsplatser och arbetsuppgifter

• De ökar sin kompetens och får mer variation

• De får en kontaktperson som anpassar sig efter deras önskemål

• Pensionsavtal

• Flexibilitet och frihet

Läs mer om Dedicare här

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro