ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Låg nerbäddad på ett äckligt hotellrum”

Johan Kellman Larsson · 18 Sep 2011
Uppdaterad 18 Sep 2011
Fredrik Eklund kom till New York första gången när han var sju år och glömmer aldrig känslan av energi.

Fredrik Eklund kom till New York första gången när han var sju år och glömmer aldrig känslan av energi. Foto: JONAS EKSTRÖMER/SCANPIX


Stjärnmäklaren Fredrik Eklund är aktuell i Svenska miljonärer” på Kanal 5. Han bor i New York och reser till Puerto Rico på semester.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – Första gången jag var i New York. Jag var sju år och reste tillsammans med min pappa men den resan är nog anledningen till att jag bor här i dag faktiskt. Även fast det var så länge sedan och jag var liten minns jag detaljer: känslan när vi promenerade över Times Square och när pappa beställde in en blodig biff med pommes. Känslan och energin kommer jag aldrig glömma. Värsta resminnet … – När jag gick på högstadiet var vi ett gäng grabbar som åkte till Gran Canaria på charter. Alla var superladdade förstås men på vägen ner blev jag jättesjuk och fick 40 graders feber. Jag hade frossa en hel vecka, låg nerbäddad på ett äckligt hotellrum och drack te. Det var hemskt. Favoritresmål … – Alla platser som har vita stränder och palmer är favoritresmål för mig. Att promenera i ett vattenbryn kan nästan vara spirituellt. Senast för en vecka sedan var jag i Puerto Rico där jag hittade en lång kritvit strand. Den var helt magisk och nästan folktom. Det är på sådana platser som jag hittar ny kraft till mitt arbete.Det packar jag alltid ner i resväskan … – Kamera, jag har sju olika små systemkameror! Jag älskar att fotografera och för mig är det också viktigt. Min familj är ut­spridd över världen och att kunna dela med mig av bilder till dem på exempelvis Facebook är toppen. Det första jag gör på hotell­rummet … –  När jag reser i jobbet börjar jag alltid med  att packa upp mina kostymer. Jag köpte nyligen en fantastisk, extremt dyr, resväska som jag kan packa 12 kostymer i. Restipset … – När du åker till New York, passa på att titta vad som finns utanför Manhattan. Jag brukar tipsa om Fire Islands. Du kommer dit med hjälp av båt och bil och det är en av de vackraste platserna jag vet och inte särskilt exploaterat.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro