ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Nu går jag in med ett ökat självförtroende på scenen"

Anneli Sandberg · 13 Mar 2015
Uppdaterad 13 Mar 2015

Foto: Gustav Gräll


Stödet var enormt för Hasse Kvinnaböske” Andersson i Friends arena under det publika genrepet på fredagen. Och för Hasse betydde det ett ökat självförtroende som han hoppas kan ta honom till Wien.

klar

Artikellänk är kopierad

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson verkade ha en egen hejarklack på plats i Friends arena och efter genrepet strålade artisten av lycka. – Jag mår fantastiskt bra. Stödet här i arenan var underbart, man hade nästan kunnat tro att jag var hemma i Skåne, haha. När jag gick från scenen till green room så var det som att gå på en Eriksgata. Folk stod på var sin sida och hejade och ville ta mig i händerna. Det var jätteroligt. Jag blir så varm i hjärtat. Jag är så glad att jag tackade ja till att delta i den här festivalen. Jag tycker det har varit så roligt och en sån kick i mitt liv så jag kan inte beskriva det, säger han till Metro.

Han berättar att han ofta blir mottagen på det här sättet i hans hemtrakter i Skåne men att han är ovan att möta sånt stöd på annat håll. Och att det både var unga som gamla som hejade gjorde Hasse varm i hjärtat. – Kvällens stöd betyder väldigt mycket för mig. Nu går jag in med ett ökat självförtroende på scenen i morgon. Då vet jag att jag har många som gillar mig här.

Kan det bära dig hela vägen till vinst? – Det får man se? Det är inte omöjligt. Det vore väldigt roligt i så fall. De unga ska få sig en match. Jag ska flåsa dem i nacken hela vägen.

Hur firar du om du får åka till Wien? – Jag vet inte. Vad jag vet är att jag tänker åka till Florida nästa vecka. Jag har varit på väg dit flera gånger nu men skjutit på det för den här tävlingen. Jag kunde inte tro detta. Jag tänkte, bara jag inte kommer sist, så det är inte klokt vilken resa jag har gjort. Jag har fått skjuta på min resa hela tiden men nu måste den bli av.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro