ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS
hela denna artikel är en annons

På det här åkeriet kommer du alltid hem till familjen efter en arbetsdag”

Metro · 25 Sep 2017
Uppdaterad 9 Okt 2017
En bonus om du blir kollega med Rickard Svedin och de andra lastbilsförarna på Naus Åkeri är att du kommer att bli ännu bättre på att hitta i Stockholm med omnejd.

En bonus om du blir kollega med Rickard Svedin och de andra lastbilsförarna på Naus Åkeri är att du kommer att bli ännu bättre på att hitta i Stockholm med omnejd. Foto: Kristofer Hedlund


Har du C-körkort och lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor? Vill du slippa längre körningar och alltid kunna komma hem efter arbetsdagens slut? Då kanske du skulle passa på Naus Åkeri i Stockholm som nu vill bli fler.

klar

Artikellänk är kopierad

– Vi har många olika kunder och kör olika transporter så ingen dag är den andra lik. Och det är en flexibel arbetsplats – om du vill utvecklas eller ändra arbetsuppgift kan du byta körning i stället för jobb.

Det säger Rickard Svedin som jobbat som lastbilsförare på Naus Åkeri i Bandhagen i tio år. Tidigare körde han livsmedelstransporter i innerstan men nu blir det mest kranbil.

– Vi kör främst i Sörmland och en av fördelarna med jobbet är förstås att du alltid kan komma hem till familjen efter en arbetsdag. Vi gör även långkörningar men då blir vi tillfrågade innan, säger han.

Familjär stämning

Rickard Svedin tycker om stämningen på arbetsplatsen och tycker att det är högt i tak.

– Många har jobbat här länge och vi känner varandra. Vi träffas och snackar skit över en frukost eller fredagsfika inne på firman. Det är ett familjärt ställe.

Foto: Kristofer Hedlund.
Foto: Kristofer Hedlund.

Söker flexibla lagspelare

Om du ska jobba på Naus Åkeri är det viktigt att du kan vara flexibel och anpassa dig efter kunderna. Transportledaren Roger Nordenberg har varit i branschen i många år och menar att du måste vara serviceinriktad i jobbet.

– Du kör inte bara lastbil i det här jobbet. Det är mycket kundkontakt och det är viktigt att du kan kommunicera på ett bra sätt, både muntligt och skriftligt. Men det allra viktigaste är nog att du har rätt inställning, att du tycker att det här jobbet är roligt och att du är en bra lagspelare, säger han.

pil
Sök jobb på Naus Åkeri

Naus Åkerihar cirka 40 anställda och är ett familjeföretag med 45 års erfarenhet av transportbranschen.

• Åkeriet kör allt från turbilar, styckegods och enstaka specialtransporter.

• Transporterna sker främst lokalt men också över landet.

• Nu söker Naus Åkeri fler lastbilsförare. Har du C-körkort och yrkeskompetensbevis? Har du erfarenhet av kundkontakt och är en bra lagspelare? Kika in på nausakeri.se och skicka din ansökan till [email protected]

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro