ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Scrubs”-gänget återförenades – efter åtta år

Natalie Demirian · 19 Nov 2018
Uppdaterad 19 Nov 2018
"Scrubs"-gänget återförenades i helgen.

"Scrubs"-gänget återförenades i helgen. Foto: Getty Images


Tillsammans igen! Scrubs”-stjärnorna återförenades för första gången sedan komediserien avslutades 2010.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var på Vulture Festival i New York i helgen som Zach Braff, Sarah Chalke, Christa Miller, Donald Faison, Neil Flynn, Ken Jenkins, Judy Reyes och John C McGinley återförenades för ett panelsamtal om ”Scrubs”, åtta år efter att seriens nionde och sista säsong sändes.

Seriens skapare Bill Lawrence var också på plats och fick förstås frågan om ”Scrubs” kommer att få en reboot – något som flera amerikanska tv-serier har fått de senaste åren.

– Jag skulle göra allt för att få jobba med inte bara det här gänget igen, utan hela teamet. Det var den bästa tiden i mitt liv. Men ibland, inte alltid, känns reboots som ett sätt att mjölka pengar, sa han till Hollywood Reporter.

Trots att Bill Lawrence nekade att en reboot är på gång eldade Zach Braff igång fansen genom att lägga upp en bild på sociala medier med bildtexten ”Säsong 10?”.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro