ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

The nanny” kan göra comeback – ”Vi pratar om det”

Natalie Demirian · 20 Jun 2018
Uppdaterad 20 Jun 2018
Då det begav sig, och Fran Drescher i dag.

Då det begav sig, och Fran Drescher i dag. Foto: ©CBS/Courtesy Everett Collection/IBL/Charles Eshelman/FilmMagic/Getty Images


The nanny” kan bli nästa populära sitcom att göra comeback. Huvudrollen och medskaparen Fran Drescher hintar om det. ”Vi jobbar på ett väldigt stort projekt”, säger hon till Entertainment Tonight.

klar

Artikellänk är kopierad

Fran Fine, Mr. Sheffield och Niles kan återvända till tv-rutan.

För Entertainment Tonightberättar Fran Drescher, som spelade Fran Fine, att hon och den andra medskaparen till serien, hennes exman Peter Marc Jacob, har diskuterat det.

– Vi pratar om det. Peter och jag pratar om det. Vi jobbar på ett stort projekt. Det kommer att vara spännande för fansen, men jag kan inte berätta om det ännu. Men det kommer att bli stort, säger hon.

Skulle serien komma tillbaka säger hon att de förstås inte kan fortsätta där de slutade.

– Vår show skulle vara samma rollfigurer 20 år senare. Vi kan inte bara fortsätta där vi slutade. Men på ett sätt kan det vara riktigt bra, för showen kan få en ny fräsch hållning.

Den populära situationskomedin om Fran Fine som får en anställning som barnflicka hos den rika familjen Sheffield sändes mellan 1993 – 1999 och gick i sex säsonger. ”The nanny” var löst baserad på Fran Dreschers privatliv och uppväxt i Queens, New York.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro