ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Vore häftigt att se vulkanerna i Hawaii"

Josefin Svenberg · 11 Apr 2011
Uppdaterad 10 Apr 2011

Skidhjälten Per Elofsson, 33, reser ingenstans utan öronproppar. Vill till Hawaii – men ratar Ryssland: Man blir nästan illa berörd”

klar

Artikellänk är kopierad

Per Elofsson.
Per Elofsson.

Bästa resminnet … – Ett av de finaste ställena som jag har varit på är Canmore i Rocky Mountains, Kanada. Där var det riktigt storslagen natur. Det var 1996 som jag var där, vi skulle köra junior-VM i skidor och hade ett träningsläger där. Tyvärr har jag inte återvänt till just Canmore sedan dess.  Men Kanada har det blivit många gånger, det är fin natur i hela landet.Värsta resminnet … – Bland de värsta ställen man kan komma till är ryska städer som typ Kargopol. Man vill bara hem därifrån. S:t Petersburg är väl fint, men när man åker längre in i Ryssland är allt bara grått och trist, rena spökstäderna. Man blir nästan illa berörd av att vara där. Favoritresmål … – Ett ställe som jag verkligen skulle vilja åka till är Hawaii. Dit vill jag åka för att se vulkanerna. Det vore häftigt. Det packar jag alltid ner i resväskan … – Tandborsten, såklart! Och öronproppar. Så att jag ska kunna sova på flyget. Sedan är det alltid en massa nya ljud när man kommer till ett nytt hotell, så det kan vara svårt att somna. Men om man jämt har knäpptyst brukar det gå fint.Det första jag gör på hotellrummet … – Jag packar gärna upp direkt, hänger upp skjortor och ställer in necessären i badrummet. Ofta ska man ju i väg på något ganska snabbt, och det är så himla skönt att komma tillbaka till rummet om det är ordning och reda.Restipset … – Stressa inte, utan passa på att tagga ner och ta dagen som den kommer.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro