ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

(s) vill behålla Lidingöbanan

Jan Sjöberg · 23 Aug 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Socialdemokraterna Ewa Lantz, Tarus Nahashon och Annica Grimlund delade ut hållare till SL-kortet vid Skärsätra station.

Socialdemokraterna Ewa Lantz, Tarus Nahashon och Annica Grimlund delade ut hållare till SL-kortet vid Skärsätra station. Foto: Jan Sjöberg


klar

Artikellänk är kopierad

Under tisdagen stod Lidingös socialdemokrater på perrongerna längs Lidingöbanan och delade ut hållare till SL-kortet med en uppmaning till öns styrande partier - Rör inte mitt tåg! (s)- ordföranden på Lidingö, Annica Grimlund stod vid Skärsätra station under några morgontimmar, tillsammans med Ewa Lantz och Tarus Nahashon. - Vi har delat ut 2500 hållare totalt utmed Lidingöbanan och fått massor med stöd för vår uppfattning, sa Annica Grimlund.

UNDERSTRYKER VALLÖFTE Det socialdemokratiska oppositionsrådet Magnus Brandel stod vid Breviks station: - På det här sättet understryker vi vårt vallöfte att till varje pris slå vakt om Lidingötåget. Den röda SL-korthållaren är en påminnelse om att vårt tåg inte på något sätt är en självklarhet i framtiden om moderaterna och folkpartiet får fortsätta och styra på egen hand. Dessa partiers politik att skjuta över ansvaret för skötseln av bron, leder till att vi inte får några nya tåg och rätt vad det är kommer SL att tröttna på senfärdigheten från stadens sida.

klar

Artikellänk är kopierad

Jan Sjöberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro