ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

10 000 kr till den som hittar Ozzy

Edvin Gepertz · 21 Okt 2011
Uppdaterad 21 Okt 2011
En Metroläsare blev så berörd att hon nu är med och donerar 5 000 kronor för att Ozzy ska hittas.

En Metroläsare blev så berörd att hon nu är med och donerar 5 000 kronor för att Ozzy ska hittas.


Chihuahuan Ozzy är fortfarande försvunnen. Nu utlovar ägaren och en anonym hundälskare en hittelön på 10 000 kronor till den som hittar hunden. Emma: Jag vill bara att han ska komma hem

klar

Artikellänk är kopierad

Hunden Ozzy har varit försvunnen sedan slutet av september
Hunden Ozzy har varit försvunnen sedan slutet av september

Efter att ha läst om den försvunna chihuahuan Ozzy blev en läsare så berörd att hon beslutade sig för att försöka hjälpa till. Genom att utlova 5 000 kronor i hittelön hoppas hon nu att Ozzy kan återförenas med sin matte Emma. – Mitt hjärta har alltid tillhört djuren, säger läsaren. Emma Hovi blev glad när hon fick höra att någon hört av sig och velat hjälpa till i sökandet efter Ozzy. – Det är underbart att en helt främmande människa vill vara med och donera. Jag blev helt berörd, säger hon. Med hopp om att hittelönen ska hjälpa henne att återse sin hund beslutade hon sig för att själv lägga till 5 000 kronor. Tillsammans utlovar hon och läsaren nu 10 000 kronor till den som kan föra hunden levande tillbaka till Emma. – Men det finns inga pengar i världen som skulle kunna ersätta honom på något sätt. Jag vill bara att han ska komma hem, säger Emma Hovi. Emma lämnade hunden till en hundvakt en kväll i slutet av september. Hon har inte sett Ozzy sedan dess. Hundvaktens historia om vad som hänt har ändrats flera gånger och har handlat om allt ifrån att hunden sprungit bort till att den blivit dödad och kastad bland soporna. Emma har polisanmält händelsen.

klar

Artikellänk är kopierad

Edvin Gepertz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro