ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

100 000 kronor i böter till Percy Nilsson

Metro · 24 Jan 2014
Uppdaterad 24 Jan 2014

Byggherren Percy Nilsson som ilsknade till på glassbilens truddeluttande utanför hans hus och borrade hål på däcken döms till böter för skadegörelse av Malmö tingsrätt.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

100.000 kronor i böter. Det blir straffet mot byggherren Percy Nilsson, som saboterade en glassbil som tutade på hans gata i skånska Vellinge. Nilsson säger i en intervju med Kvällsposten direkt efter domen att han är förvånad över att bötesbeloppet är så högt.  –  Det är alldeles för mycket pengar för det jag gjort.  Nilsson menar att han trakasserats i flera år av glassbilen och att det en dag blev för mycket för honom. – Det rann över, säger Nilsson till Kvällsposten om kvällen då han förstörde däcken på bilen. Förutom böterna ska Nilsson betala Hemglass för utebliven glassförsäljning och dessutom pengar till Brottsofferfonden. Hemglass är nöjda med domen. – Domen blev som vi förväntat oss. Och det känns bra att domstolen slagit fast att det är ett brott att uppföra sig på det här sättet, säger Hemglass  försäljningschef Anders Bengtsson i ett pressmeddelande.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro