ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

106-åriga Dagny blev påkörd – "Glad över att jag överhuvudtaget lever"

David Peterson · 8 Jan 2019
Uppdaterad 8 Jan 2019
Dagny Carlsson, bloggare.

Dagny Carlsson, bloggare. Foto: TT.


Bloggaren Dagny Carlsson, 106 år, var ute på sin vanliga promenad när hon blev påkörd av en bil. Nu ligger hon på sjukhus men ska under omständigheterna må bra.

klar

Artikellänk är kopierad

När bloggaren Dagny Carlsson skulle gå över ett övergångsställe förra veckan blev hon påkörd av en bil.

”Jag hamnade på motorhuven och ramlade handlöst ner på asfalten. Om jag varit lika skör som många gamla tanter är hade jag brutit både armar och ben,” skrev hon på sin blogg efter olyckan.

LÄS MER
Dagny, 105: ”Det är inte bara ungdomarna som ska få höras”

Hon följdes hem av bilisten efter olyckan och skrev sedan inlägget.

”Det är rätt svårt att se något positivt i en sådan här händelse men jag är glad över att jag överhuvudtaget lever,” skrev Dagny.

Dagny uppsökte sedan läkarvård och enligt det senaste inlägget på bloggen, som är skrivet av en vän, är hon kvar på Danderyds sjukhus.

”Hon är mörbultad efter fallet och har bland annat en gipsad hand, några sår och behöver längre vård men hon längtar hem till sin blogg och lovar att hon kommer att ”sätta sig vid datorn på en gång och börja peta på tangentbordet med en hand”, skriver vännen på bloggen.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro