ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

11-åring gripen för mord på styvmor

Jenny Sköld · 23 Feb 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Den elvaårige pojken misstänks ha mördat faderns fästmö i deras gemensamma hem i Pennsylvania.

Den elvaårige pojken misstänks ha mördat faderns fästmö i deras gemensamma hem i Pennsylvania.


klar

Artikellänk är kopierad

Först sköt han sin pappas fästmö i bakhuvudet när hon låg och sov i sin säng. Medan hon förblödde i sängen tog den 11-årige pojken den vanliga bussen till skolan. Så har enligt åtalet mordet på en 26-årig kvinna och hennes ofödda barn i delstaten Pennsylvania gått till.Senare under dagen skulle offrets 4-åriga dotter hitta kroppen i sängen.

Åklagarens teorier stärks också av offrets familj och vänner som AP talat med. – Han sa faktiskt till min son att han ville döda henne, säger offrets svåger.Motivet ska enligt svågern ha varit svartsjuka.Inledningsvis ägnade polisen fem timmar åt ett en svart mystisk bil som den nu åtalade pojken berättat om. När berättelsen inte riktigt gick ihop kallades offrets sjuåriga dotter, som angivit pojken, till ytterligare en intervju.– Flickan har inte sett själva mordet, men har sett pojken med ett skjutvapen och hört en hög smäll, säger en polistalesman till tidningen. Skjutvapnet hittades enligt polisen på pojkens rum och är identiskt med 11-åringens jaktvapen. Vapnet ska vara av en typ som specialgjorts för barn och som inte kräver vapenlicens, skriver nyhetsbyrån TT.Men 11-åringens advokat tycker inte att den tekniska bevisningen är tillräcklig och har en annan teori om vad som hänt.– Jag tror inte att pojken gjorde detta och ser fram emot att ta del av teknisk bevisning som bekräftar vad jag tror hände, säger han.Polisen har inte kunnat hitta något motiv till mordet och enligt advokaten finns inget som tyder på att pojken haft någon konflikt med offret.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro