ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

11 månaders-bebis lämnades i varm bil – avled

Hugo Ewald · 24 Maj 2016
Uppdaterad 24 Maj 2016
Ingen person har gripits.

Ingen person har gripits. Foto: NBC Miami


Under måndagen avled en 11 månader gammal flicka efter att hon hittats i sina föräldrars bil i södra Florida i USA. Flickan hade legat i den varma bilen i vad som kan ha varit timmar när hennes kropp hittades.

klar

Artikellänk är kopierad

På måndagen klockan tio över fyra på eftermiddagen tillkallades räddningstjänsten till en gata i den amerikanska staden Hialeah i södra Florida. Där hittades en elva månader gammal flicka medvetslös inuti sina föräldrars bil. ► LÄS MER: Test: Så snabbt blir det varmt i en bil i solen

Enligt NBC Miami togs flickan till sjukhus där hon sedan dödförklarades. 

Enligt lokal polis ska flickan ha legat i föräldrarnas bil i vad som kan ha varit timmar innan hon kunde hittas. Vädret utomhus var runt 27 grader. Som Metro tidigare kunnat berätta kan en bil som står i skugga med en utomhustemperatur på 25 grader inom loppet av en timme få en innetemperatur på omkring 50 grader.

Ingen person har gripits. Den elva månader gamla flickan är den åttonde som dött inuti en bil i USA under 2016, enligt NBC Miami.► LÄS MER: Polisen varnar: Lämna inte barn eller djur i bilen

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro