ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

113-åringen för gammal för Facebook

Karolina Skoglund · 13 Okt 2014
Uppdaterad 13 Okt 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Bilden till vänster är ett år gammal. Till höger syns Annas nya Facebookprofil.
Bilden till vänster är ett år gammal. Till höger syns Annas nya Facebookprofil.Foto: Facebook/Youtube

Jo, man kan vara för gammal för Facebook. Det fick 113-åriga Anna Stoehr erfara, som nu fått ljuga om sin ålder på Facebook. 

Anna Stoehr är den äldsta personen i Minnesota – hon fyller nämligen 114 år på onsdag. Då hon ville kunna ta emot gratulationer på sin Facebook bestämde hon sig för att regga ett konto på Facebook, skriver Mashable.  Det visade sig vara svårare än hon anat. Anna märkte nämligen att år 1900, det år hon föddes, inte fanns som alternativ. Så hon fick göra som många unga redan gör för att få tillträde till Facebook : Ljuga om sin ålder. 

Nu är hon därför i stället en ”pigg 99-åring” på sin profil. Anna Stoehr blev intresserad av teknik och internet då hon blev vän med en telefonförsäljare som sålde en smarttelefon till hennes 85-årige son.

Än så länge har Stoehr 31 vänner på Facebook och har lagt upp en bild där hon själv fått en tårta med väldigt, väldigt många ljus på. 

►LÄS MER: Under sommaren har tonåringarna flytt Facebook. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro