ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

12-årige Isac Elliot är Finlands Justin Bieber

Emma Björkman · 18 Sep 2013
Uppdaterad 18 Sep 2013

Artisten Isac Elliot skapar kaos bland fansen så fort han visar sig. När han började högstadiet blev skolan tvungen att införa fotoförbud. Metro har träffat 12-åringen som är Finlands nya stjärnskott.

klar

Artikellänk är kopierad

Isac Elliot är numera van vid att mötas av horder av skrikande tjejer vart han än visar sig. Den 12-åriga finska artisten har på kort tid blivit väldigt populär. Hans fans kallar sig för Ellioteers och går långt för att få en skymt av sin idol. – När jag var i Norge nyligen fick jag flytta upp till en säkrare våning för att så många fans kom till hotellet, säger Isac Elliot när Metro träffar honom under en blixtvisit i Stockholm där han är för att spela in en akustisk Spotify session.  Han hoppas att hans röst ska hålla under spelningen. – Vi har fått sänka tonarten i låtarna, min röst är jättekonstig av målbrottet. Ibland kan jag sjunga hur höga toner som helst och ibland inte. Isac Elliot lanseras som ”Finlands Justin Bieber” men själv vill han inte jämföra med sig med Bieber. – Han är vuxen och jag försöker göra annorlunda saker jämfört med honom. Men jag tar jämförelsen som en komplimang, han är en stjärna, säger han.  När Isac Elliot inte ger intervjuer eller konserter går han i sjuan. När han började på högstadiet väckte han en hel del uppmärksamhet. – Folk följde efter mig och tog kort på mig så nu har skolan inför fotoförbud. Det är skönt, nu har det lugnat ned sig, säger han. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro