ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

12 ekologiska skönhetsprodukter till sommarens badrumsskåp

Metro · 29 Maj 2019
Uppdaterad 29 Maj 2019

Foto: Unsplash, Weecos


Inför sommaren finns det några produkter i badrumsskåpet vi vill addera. Att produkterna är ekologiska känns viktigt både för huden och för miljön. På Weecos kan du shoppa produkter där alla har en hållbarhetsstämpel.

klar

Artikellänk är kopierad

Att använda organiska och naturliga produkter är idag både trendigt och viktigt. Se till att använda produkter som värnar om miljön och som dessutom är skonsamma för din kropp och hud. Weecos är en hållbar marknadsplats där du kan köpa ekologiska, veganska och handgjorda skönhetsprodukter. Alla deras produkter har en hållbarhetsmärkning som visar den etiska vinkeln på vad de säljer. Du kan även filtrera deras produkter utefter vilka värderingar som känns viktiga för dig.

Weecos grundades 2012 av Anna Kurkela och Hanna Lusila när de upptäckte att det inte fanns en marknadsplats som samlade ekologiska och etiska skönhetsprodukter, kläder och inredning. Idag är efterfrågan större än någonsin när det kommer till att shoppa hållbart och värna om miljön. Nedan listar vi 12 produkter från deras skönhetshyllor som alla har en hållbarhetsmärkning.

Spana in fler organiska produkter från Weecos här!

1. Vänster: Ansiktskräm – Niki Newd. Organisk, HandgjordPris: 860 kronor. Köp här.2. Höger: Ansiktsserum – Niki Newd. Organiskt, veganskt.Pris: 925 kronor. Köp här.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro