ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

13-åring dödade sin familj

Jenny Sköld · 7 Aug 2013
Uppdaterad 7 Aug 2013

En brasiliansk tonåring dödade sina föräldrar och två nära släktingar innan han tog sitt eget liv.

klar

Artikellänk är kopierad

13-åriga Marcelo Pesseghini tog sin pappas 40-kalibriga tjänstevapen och dödade hela sin familj. Därefter körde han familjens bil till skolan. Övervakningskameror visar hur pojken parkerar bilen utanför skolan strax efter klockan ett natten till i måndags. Där väntade han i fem timmar innan han promenerade in och var med på lektionerna som vanligt. Efter att ha fått skjuts hem av en kompis förälder sköt han även sig själv till döds. 

Händelsen har chockerat hela Brasilien, och Sao Paolo där pojken bodde tillsammans med sin familj. Hans mamma och pappa, som båda var poliser, hittades båda i sovrummet i ett av de två hus som finns på familjens tomt. 

Förutom sina föräldrar misstänks pojken ha dödad sin mormor och mormoderns syster, som också hittades ihjälskjutna i bostaden. 

De fem kropparna hittades tidigt på tisdagsmorgonen. 

– Allt tyder på att Marcelo dödat sina föräldrar och släktingar, sa en talesman för Sao Paolo-polisens mordavdelning under en presskonferens på onsdagen. 

Enligt polisen i Sao Paolo har en vän till pojken berättat att han drömt om att bli torped. Han ska också ha pratat om att döda sina föräldrar, att sedan stjäla föräldrarnas bil och köra till någon övergiven plats. 

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro