ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

14-årig flicka tvingade jämnårig att sälja sex

Petter Sundsten · 28 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

HALLICK. Den 14-åriga flickan var hallick – åt sin jämnåriga kompis Anna. Anna tvingades att ligga med flera män, skriver Aftonbladet. – Jag tog betalt för att ha sex och vi delade på pengarna, säger Anna. För en vecka sedan flydde hon hemifrån och träffade den 14-åriga hallicken. De drack sprit och rökte hasch.

Via internet letade de upp en kund, en 31-årig man, som erbjöd 3 500 kronor att ha sex. Han hämtade flickorna i sin bil och körde hem till sin lägenhet. Där hade han sex med Anna, samtidigt som hennes kompis spelade spel på mannens dator. – Det kändes fel, säger Anna enligt Aftonbladet.

Efteråt hotade kompisen att skvallra till Annas mamma om hon inte fortsatte sälja sex. Dagen efter såldes Anna för 200 kronor till en gymnastikinstruktör i en Stockholmsförort. Anna lyckades fly och tog sig till ett sjukhus där personalen larmade polisen. Männen är misstänkta för köp av sexuell handling och våldtäkt. Den 14-åriga kompisen är misstänkt för koppleri enligt lagen om unga överträdare.

klar

Artikellänk är kopierad

Petter Sundsten
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro